zzzzzzz

Det va ingen jobbig dag i dag typ bara 3 lektioner efter skolan så skulle jag moa mandie chloe maja och sofia spela in en film, som sen skulle visas i skolan men kameran va sönder så maja och sofia gick tidigt, men inte dom andra. Vi bäddade ner oss i min säg och pratade lite. Konstigt nog somnade jag, jag som aldrig somnar... eller? Efter maten fick jag ett citat av maja


"See I think drugs have done some good things for us, I really do, and if you don't believe drugs have done good things for us, do me a favor: go home tonight and take all your albums, all your tapes, and all your cds and burn 'em. 'cause you know the musicians who made all that great music that's enhanced your lives throughout the years.... rrrrrrrrreal f**kin high on drugs."


En lång dag.

Nu ska vårt högstadium läggas ner så i dag har vi varit på skolorna som vi får välja mellan en jobbig dag. Gå på två skolor men mycket nu info på. Man va trott när man kom till vår skola igen. Sen skulle Moa följa med mig hem innan badmintonen vi satte på datan och spelade lite sen skulle Moa ta ut maten ur ugnen. Jag hörde ett skrik och sprang för att se vad som hade hänt. Hon stod och spolade vatten på handen. Jag frågade vad hade hänt hon sa att hon hade fastnat med fingret i gallret i ugnen. Fråga inte hur hon lyckades för hon hade ju vantar på sig men hon sa sen att hon bara skojjade. När vi hade ätit klart gick i till badmintonen. På vägen lyssnade vi på min Ipod. J mysigt mysigt väl på träningen så körde vi en rolig övning jag Moa kasper och Edvard. Dagen innan tävlingen åt jag glass hur dum får man va? Jag trodde att jag va laktosintolerant. Och det va jag jag kunde inte spela singeln, men jag spelade dubbeln med Moa men ingen va i någon bra form. Jag saknar ost och mjölken!!  


tycker synd om alla som lever i oro.

Sverige är ett hyfsat rikt land inga krig inga jordbävningar. Men ändå problem som kanske är stora för oss, men ingenting om man jämför med i andra länder. Undra om man hade levt i krig eller nära en vulkan som kan få utbrott när som hälst tror ni då att man hade varit snällare mot varandra då? Hade man varit nöjd om man hade hälften så mycket kläder som en vanlig Svensson?

Hade man fortfarande sagt neeeej inte den maten den är äcklig? Det tror inte jag. Inte häller lika otacksam.

När jag blir stor skulle jag vilja ta med kläder och leksaker och åka till en familj som lever i krig i den där oron att veta i morgon kommer jag kanske att dö, eller min mamma eller min pappa. Och se hur glada dom blir för en leksak istället för att lägga lite kläder lådor som sägs ska gå till man i krig men man vet ju inte säkert och man får inte upp leva det själv inte se det med egna ögon.


tävling i morgon :) :) :) :)

Igår va jag med Moa det va mysigt vi spelade lite wi sports bland annat så jag vaknade men tränings värk i morse och vi har tävling i morgon måste vara där vid 9 tiden för min lillebror ska spela då sen spelar jag min första match vid halv 12 sen börjar min och Moas dubbel vid 20 över 5 en hel dag får det bli. Funderar på att lägga mig lite tidigt i dag är helt slut. Fast så kommer det nog inte bli för det kommer besök vid 4 tiden och kommer nog inte bara stanna i några timmar, med det blir nog mysigt det brukar det ju alltid vara. älskar er <3 <3


åkt lite skidor :)

Det va fint väder i söndags så familjen tänkte att vi skulle åka lite skidor det gick faktiskt väldigt bra för alla det va bara en liten sak jag och Moa hade lämnat sidorna och bara väntade på pappa och min lillasyster vi såg två små mössor komma upp från backen när dom bara skulle ta av skidorna hörde jag ett skrik både jag och Moa och min lillebror började springa för att se vad som hade hänt. Jo tror ni inte då att min lillasyster också bröt armen (på sportlovet förra året så halkade mamma och bröt armen och kommer aldrig bli helt bra) och nu min lillasyster också. Så mamma bara lämnade av oss och körde till akuten nu är hon lite bättre men hon kan inte ta på sig själv. Så gissa vem som får göra det... jo JAG. Går väll bra nu på lovet men hur ska det gå i skolan sen då. Måste stiga upp vid 5eller något hur kommer jag orka det?     


Bio med vännerna!



Det började med att mandie skulle komma hem till mig före och fixa mitt hår. Blev det så NEJ det slutade med att jag ringde moa och hon kom jag slängde på mig kläderna som jag noga hade bestämt att jag skulle ha. Sen kutade vi till tåget där stod alla andra och sa att vi skulle köpa biljetter. Så jag tog en hundralapp och tryckte in den i maskinen. Jag hörde ett klirande ljud alla skrattade jag fick 70st enkronor jippi min jacka blev tung...

Väl på tåget så tog mandie fram en kam och hårspray.

Fatta att jag va nervös eller alla bara typ det blir bättre sen, vi känner inte henne, någon kommer inte att få något ragg i kväll. När vi va framme så tittade ALLA på mig vi köpte biljetter till bion gick vi till McDonald's för att äta oss feta. Där satt en kines och inte tittade lite 

Utan stirrade inte lite häller fatta det va jobbigt. Sen gick vi till bion jag satte mig i mitten hahaha. När jag satte mig hörde jag röster nästan skrika neeeej haha, det va kul. mitt under filmen så sträckte jag lite på mig och gissa vad som hände jo det va någon som kastade en GODISBIT på mig! När filmen va slut så körde mamma hem oss till mig vi hade jätte mysigt efter ett tag så bestämde vi oss för att vi skulle gå hem till moa för att hämta en film på vägen dit blev jag överaktiv konstigt nog. Jag ville springa en runda och typ gömma oss men det va ingen annan som ville de. När vi kom hem till oss igen och började titta så somnade jag men va ju tvungen att gå upp när alla skulle hem det va inte lätt att reda ut mitt hår dagen efter.  


jag fick DAMP...

Idag så va mandie på kommunfullmäktige men jag klarade mig. Vi hade inte så många lektioner typ bara hemkunskap. Jag fick DAMP på Gunilla jag va med Malin och Chris. Och hon trodde typ att Chris inte kan någonting typ att bara för att han va med oss så va det där för att vår rulltårtssmet va ljus fast den inte alls va det! Sen när han skulle dricka sa hon att om han spillde saft så skulle det bli kladdigt. Så när vi sen skulle skriva om hur det hade gått gissa vad det stod i min bok hon kommer få en utskällning när hon läser det...


mysig start på veckan

Mysig start på veckan

Mandie ringde och sa att hon hade klarat sitt förarbevis

Som om hon inte skulle det hon har kört cross sen hon va 10. 20 min senare kom hon och hämtade mig det va bara på med hjälmen och köra i väg till Tina och Angelina, väldens sötaste 2årng. Vi passade Angelina under tiden Tina körde och hämta pizza jätte gott.

Måste bara säga det jag ÄLSKAR Ras cricket- vi kallar dem polisen och Kent- om du var här :)


Sov inte mycket i helgen om man säger så....

Det började med att när jag kom hem efter skolan halv tre skulle jag bada innan mandie filmkväll. Fast jag började så tidigt så glömde jag att slå in hennes present så det blev lite skabbigt, men det är ju innehållet som räknas när jag väll kom hem till henne med mina fyra madrasser och två kuddar skulle vi bädda men fick inte plats. Så vi fick lyfte på sängen som va jätte tung som mandie hade släpat upp ända utifrån och upp från den livsfarliga trappan. Blev lite vingligt men fungerade i alla fall. Sen började vi äta fast chloe inte hade kommit. När alla äntligen hade ätigt klart så såg vi en skit dålig film vet inte vad den hette men absolut inte min humor!

När vi hade lidigt klart så gick vi ut alla utom maja och sofia. Det va roligare ute för jag hade överskottsenergi då så jag drog med en i högen och började spring. Mörkt som det va så såg man inte mycket men gick på känslan. sen ställde vi oss utan för deras upp fart i olika poser när bilarna körde förbi. Sen började jag och coffe dansa något som skulle vara vals men vi lyckades inte sen dansade jag och viktor bugg och lite vals. men sen gick vi in igen och åt glass gott sen såg vi en film till vet inte vad den hette heller dålig på film namn men ingen slår viktor... sen när även den filmen va slut så ville maja och sofia sova men ingen annan. Eller ett litet tag försökte jag och coffe sova men vi låg på min väska och plötsligt hörde vi att det pös från väskan då va det mitt hårspray. efter det va det menings löst att försöka sova.

Så jag viktor chloe och coffe gick ut igen och pratade men kasper igenom fönstret haha då hade även mandie och ebba blivit trötta men det va inte slut där för när vi kom in igen så började alla dra och slåss om täcke och kudde när jag och chloe hade fått ihop en lagom stor hög med kuddar och ett täcke kom viktor och började dra i täcket men slutade med att han kom och la sig i mellan oss slutade han sen bytte vi platser så när vi vaknade efter dom enstaka timmar vi hade sovit fick jag ett täcke över mitt hår så min ena sida på huvudet blev elektriskt jippi. när vi hade ätit frukost gick jag och la mig i en hörna för att smälta in i mängden för att få sova några timmar till jag va helt DÖD. Men nej tror ni att jag fick det. Nej kasper kom och la sig bredvid mig eller snarare på mig. Men inte nog med det då kom viktor och slängde sig på mig ännu mera än kasper sen tror ni inte att coffe kom men en detalj han såg inte mig så när han va halvvägs i luften såg han att jag där det märket jag med ett skrik. Så där låg jag och försökte sova lite med tre killar på mig och dom låg inte helt stilla om jag säger så... sen så äntligen gick viktor och coffe inte för att dom va jobbiga eller så. När jag äntligen kunde slappna av fick jag den skit stor boll i huvudet åååå gissa av vem jag nämner inga namn. när coffe och viktor gick hem blev det konstigt nog tyst min helg slutade med att jag kom hem i pyjamas är fortfarande död. Så om det är lite konstiga ord eller meningar så beror det på det.              


engelska

 Som sista lektion va det engelska men vår vikarier kom inte. Men det viste inte vi så vi satt där och väntade. men tråkigt hade vi inte vi satt där och pratade ni vill inte veta om vad.............. :) :) :) :)                              


RSS 2.0