kemi

På vår förra kemi lektion skulle vi laborera. Med metan, etanol, glykol, glycerol.

Vi hällde lite på ett fart och tände eld haha. Jag och mandie trodde att glykol hade brunnit slut men inte då. Det märkte vi med ett skrik när vi hällde på etanolen.... Det blev ingen liten låga.. :)  (skolan brann inte ner)  


Mandies föddelsedag<3

I dag är ingen vanlig dag, för den 29 januari kommer aldrig tillbaka och det är Mandies födelsedag.

Men det är inte där för vi har samlats här, utan nu är jag er nya rektor J. Min mentor har blivit rektor.

Så började min dag i dag kl. 8:00 sen hade vi matte i typ 30 min men efter matten gick jag och Mandie hem till mig i och med att hon fyller år i dag så hade jag bakat en kladdkaka till henne. Mandie var på mitt rum där jag gick fram och tillbaka, sen tog jag Mandie till köket och där var en finfin kladdkaka med 15 ljus som lyste så fintfint.

Hon blev jätteglad och vi åt den tillsammans J.

Sen var vi tillbaka till skolan.

GRATTIS MANDIE!!


spya

Idag på vår läsning så hade vi som vanligt ingen lärare men Chris va med oss idag och inte bara han utan även Kevin. Det var jätte jobbigt för att på deras fritid brukar dom typ spy och filma det. Och jag har råkat säja till chris att om jag ser någon spy så spyr jag med, och det tycker ju han är kul. Så ibland så visar han mig video på när han spyr på Kevins skor. Men då på vår läsning så började Chris att skriva på vår intern tv jag vet inte allt vad han skrev och jag tror inte att jag vill veta det heller.

Sen när det var tråkigt så öppnade dom dörren till brandstegen och gissa jo började SPY för att det var roligt. Jag klarade det ett tag men sen blev det för mycket så jag sa något så då fattade Kevin också att jag höll på att spy så han ställde sig bredvid mig och typ klöktes om jag ska säja så. Inte så moget men jag var tvungen att gå eller ska jag säja springa ut ur salen men dörren var låst och jag fick inte upp den jippi.

Chris såg att jag verkligen höll på att spy så han försökte att få kevin att sluta men det fattade inte kevin.

När jag skulle gå hem såg jag spyorna ligga där


håltimme

Vi hade 2 timmar håltimme så jag och mandie gick hem till mig vi satt och läste solo tidningar och va inne på datorn. Vi hade tänkt att äta också men det kom vi inte på fören det va 20 min kvar så vi sprang runt och skrek. Vi tänkte att pasta går fort att laga men när jag öppnade pastapaketet så va det bara lite kvar på botten men vi kokte de i alla fall samtidigt som vi slängde ihop en omelett pastan ville inte koka och omeletten ville inte steka vi tänkte att i värsta fall fick vi ta pasten i en burk och äta samtidigt som vi sprang eller i skolan men ja vi han både till lektionen och äta jo innan vi började med att läsa solo så hade vi bakat en kladdkaka vi satt framför ugnen men glömde att känna på den så efter ett tag fick vi panik går inte in på detaljer men den blev inte kladdig. som ni förstår blev det mycket disk....


RSS 2.0