.

Det har varit en lugn vecka som har gått väldigt snabbt. I dag fick jag många låtar från Mandie (lyssnar just nu, du vet vad jag gillar)tex. in Flames kan behövas ibland när man har Jonas i matte fysik biologi och kemi. Det är något som inte stämmer med han men vi kanske slipper han efter jul kanske även min spanska och engelska lärare ska kanske sluta just nu när hon har blivit bra hon är så glad kommer nog sakna henne lite men Jonas vem kommer sakna honom, INGEN.


teater m.m

I fredags så var det några kompisar hos oss. Vi hade jätte kul, det va längesen vi träffades sist. Haha mina syskon somnade så där satt vi.  Vi spelade postkord miljonären men jag va inte med jag tog undebara bilder i stället. Sen såg vi en film men vi hann inte se slutet för att dom skulle åka hem :( . Sen i lördags så va jag, Maja, Chloe, Mandie, Moa, kasper ,Christoffer och Tim på teater sen va vi hos Chloe och tittade på film.

Det har blivit lite sent  i helgen så jag vaknade 13:00 det behövde jag, få sova ut. När jag hade fixat håret och tagit på mig kläder får jag höra att min lilla syster är sjuk INTE BRA. Jag va också på Taizégudstjänst för att jag konfirmerar mig. Den va lite speciell men väldigt avslappnande precis vad jag behövde efter en till väldigt stressig vecka.


RSS 2.0