prov

nu börjar skolan på alvar imon har jag fysik prov på måndag har jag kemi prov fattar ingenting av det. sen på tisdag har jag matte prov det är inte så svårt men ändå. sen har jag svenska och engelska prov men vet inte när sen har jag badminton tävling snart då ska jag spela både mix och singel mix ska jag spela med min lille bror :) han är jätte bra. det är nog tur för att han ska spela i min ålders klass U15 och han spelar i U11 tror jag. vi är jätte duktiga tillsammans önska mig och min lille bror lycka till :D Ps. jag hade tur för min tå har nog läkt till tävlingen Ds.

min tå

i fredags så sprang jag in i en stol så jag kan knappt gå nu. sen en timme efter så skulle jag och min mentors grupp till boda borg. på lördagen så ringde jag till doktorn dom sa att jag skulle vila. men nej  så skulle det inte bli. för att jag skulle på disco och där blev jag trampad så det va inte så lyckat inte bara i gång utan TRE sen vilade jag på söndagen
men på måndagen så va jag och några i stan så då vilade jag ju inte. Men jag kunde inte gå så det tog lite tid för mig att gå där. 

Film kväll

jag va på film kväll hos Mandie. det va jätte mysigt och vi såg världens bässta film  La vita é bella. denva nog den sorligaste filmen jag vet ni bode se den. moa satt i mitt knä och vi grät hur mycket som... ja tårarna tog aldrig slut!!
och Maja hade gjort karamellpopkorn dom va goda. det va mysigt sen på kvällen för så spelade mandie gittar och chloe sjöng


RSS 2.0